Underviser på modul 1

Web: klezmerduo.dk

Ann-Mai-Britt Fjord

Ann-Mai-Britt Fjord (1958) musiker, fortæller og underviser.

Igennem de sidste 30 år har Ann-Mai-Britt udgjort den ene halvdel af Klezmerduo, som har specialiseret sig i den jødiske klezmermusik kombineret med personlige fortællinger.

Ann-Mai-Britt er uddannet fra Århus Teater Akademi og Institut for Dramaturgi og har arbejdet som skuespiller i Teatergruppen Kimbri samt som teaterlærer på Testrup Højskole. I dag arbejder hun som professionel musiker og fortæller. Hun underviser i fortælling, kropssprog og præsentationsteknik i mange forskellige sammenhænge bl.a. for Dansk Musiker Forbund og Levende Musik i Skolen.

Hun har taget uddannelsen ”Storytelling for Life” v. Inger Lise Oelrich og er sidenhen blevet inviteret ind som medlem af European Storytelling and Peace Council, som består af 20 fortællere fra 12 forskellige lande. Ann Mai Britt undervist på Fortælle Akademiet 1 og 2 ligesom hun har været medhjælpende på Fortælle Akademiets kurser i øvrigt.

Ann-Mai-Britt har medvirket som musiker og fortæller på en lang række større internationale fortællesymposier:
”Storytelling as a Pathway to Peace, Sverige 2007, ”Spinning Tales , Weaving Hope, Danmark 2009, ”Kalavala”, Sverige 2010, ”The Tree of Life” Finland 2014. Scottisch International Storytelling Festival, Edinburgh Festival 2017.
Samt Fortællefestival Vestjylland 2012, 2017 og 2018