Underviser på modul 5

Web: guldtraktor.dk

Se også:
Kirsebærlirkassen Gyngelydværket

Tine Kortemann

Tine Kortemann har Igennem 25 år arbejdet med samskabelse – at indsamle menneskers historier og omskabe historierne til poetiske fortællinger. Tine arbejder ofte med udrullende koncepter for at nå ud til alle krogene af lokalsamfundene; med barnevogn, knallert, tandem … og f.eks. har hun gennem et år kørt Fyn tynd i en guld- og diamantbelagt traktor, for at møde folk ude i hverdagslivet og samle deres fortællinger ind. 

Fortællingerne omskabte hun til et musikdramatisk værk ”TRAKTOR – Folkets poesi”. Værket blev uropført på Polymeren juni 2020 
http://www.guldtraktor.dk

Tine er uddannet performancekunstner fra Det Fynske Kunstakademi og har bl.a. modtaget det 3-årige arbejdslegat af Tonekunstudvalget/Statens Kunstfond i 2010 og H.C. Andersens publikumspris i 2015 for “Et lys i mørket”, som tematiserede fattigdom i Danmark. Tine har organiseret og skabt komplekse værker i en hybrid mellem musik, teater og video/visuel kunst både i Danmark og i udlandet. Senest har hun optrådt i Island, Letland, New York, Malmø, Dijon og Lissabon. Især lydværker har været min store passion, hvor jeg inddrager folks stemmer i en slags radioteater: 

Lyt f.eks. til Kirsebærlirekassen eller Gyngelydværket på Svendborg kirkegård.

I mere end 25 år harhun lavet workshops for alle aldre; familier, børn, unge og ældre.