Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Luis Alonso

Luis underviser på modul 4.

Luis Alonso, Chile/Danmark. Fra 2010 til 2015 var både Luis og Carolina lærere på Chiles nye Fortælleskole i Santiago "Escuela de cuenta cuentos Fundación Mustakis" hvor de underviste i fortælleteknikker. De producerede den første internationale fortællefestival i Chile "International Storytelling Festival ECC". Begge er nu del af Odin Teatrets faste ensemble i Holstebro.

Luis Alonso, født i Chile i 1980, flyttede til Holstebro i 2016 og har været tilknyttet Odin Teatret siden. Luis studerede Scenekunst på The University of Chile (1999-2003) og gennemførte sin pædagogiske træning på det katolske universitet. Den tid tilføjede yderligere personlig erfaring med scenekunst, som han siden brugte i arbejdet som assistent for flere mestre indenfor forskellige teater discipliner. Luis har arbejdet som skuespiller og som underviser i mundtlig fortælling i Chile, ligesom han har undervist i drama på universiteter og private institutioner.

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Åbent Symposium

- et åbent tilbud for alle, også til interesserede som ikke deltager på modulerne.

Oplæg, workshops, fortællinger, paneldebat og samtaler om aktuelle og samtidige temaer indenfor mundtlig fortælling. Et mødested for udøvere og interesserede, med den nutidige mundtlige fortælling som omdrejningspunkt.

Program offentliggøres senere, men sæt allerede nu X i kalenderen:

• Fre. 17. maj  – lør. 18. maj 2019

Støttet af