Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Luis Alonso

Luis underviser på modul 4.

Luis Alonso, Chile/Danmark. Fra 2010 til 2015 var både Luis og Carolina lærere på Chiles nye Fortælleskole i Santiago "Escuela de cuenta cuentos Fundación Mustakis" hvor de underviste i fortælleteknikker. De producerede den første internationale fortællefestival i Chile "International Storytelling Festival ECC". Begge er nu del af Odin Teatrets faste ensemble i Holstebro.

Luis Alonso, født i Chile i 1980, flyttede til Holstebro i 2016 og har været tilknyttet Odin Teatret siden. Luis studerede Scenekunst på The University of Chile (1999-2003) og gennemførte sin pædagogiske træning på det katolske universitet. Den tid tilføjede yderligere personlig erfaring med scenekunst, som han siden brugte i arbejdet som assistent for flere mestre indenfor forskellige teater discipliner. Luis har arbejdet som skuespiller og som underviser i mundtlig fortælling i Chile, ligesom han har undervist i drama på universiteter og private institutioner.

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortællefestival 2019

Fortælle Akademiet på
Fortællefestivalen på Nr. Vosborg:

 

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder

Støttet af