Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Lena Bjørn

Lena Bjørn underviser på Fortælle Akademiet Motto: ”Storytelling er en genial måde at formidle personlige og faglige budskaber på”

Lena underviser på modul 8. (18-20)

Lena Bjørn er uddannet dramaturg fra Århus Universitet i 1982 og har arbejdet med teater som skuespiller og dramatiker siden. I perioden 1980 – 1996 har hun skrevet og instrueret 15 større og mindre egnsspil.
Hun var i 1995 medstifter af konsulentfirmaet Dacapo, som brugte forumteater - involverende teater som central arbejdsmetode.  Lena har to gange været udstationeret af Mellemfolkeligt Samvirke i Uganda, hvor hun har trænet teatergrupper i forumteater. Hun har ligeledes været i Afghanistan 2 gange og træne teatergrupper der.

Lena begyndte at fortælle historier i forbindelse med en kunstterapiuddannelse i 1994. At hun næsten samtidig var med til at starte Dacapo blev bestemmende for, hvordan hun kom til at bruge fortælling – nemlig i en virksomhedssammenhæng. I Dacapo udviklede hun, som en af de første i Danmark, historiefortælling som arbejdsmetode i konsulentarbejde: ”Corporate Stotytelling”.

Lena arbejdede i Dacapo frem til 2009, hvor hun skabte sit eget firma Story Works. Her har hun arbejdet med en lang række offentlige og private virksomheder, hun har trænet ledere, tillidsvalgte, undervisere og mange andre i at anvende fortælling i deres kommunikation.

Lena Bjørn bor på Samsø, hvor hun hver sommer laver Lystløgner arrangementer, laver kurser og lokale fortælleprojekter.

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortællefestival 2019

Fortælle Akademiet på
Fortællefestivalen på Nr. Vosborg:

 

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder

Udbydes af