Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Grisell Gonzales Bravo

Grisell underviser på modul 4 (21-22)

På Cuba er ritualet og myten ikke blevet skilt i den traditionelle afrocubanske  religion ”Santaria”. Er man uddannet danser, er man uddannet fortæller.

Grisell Gonzalez Bravo – fortæller, danser, foredragsholder og musikpædagog er født og opvokset i Havana på Cuba, hvor hun fra barn deltog i ceremonierne og hvor hun fik tildelt sine guder Oshosi og Yemaya. Grisell er uddannet danser fra Variedades Circuba Havana.

Grisell kom til Danmark i 1999. Nærmere bestemt Vestjyllands Højskole, hvor hun berigede skolens elever med sin fortælling og dans. Her har hun virket som sommerkursuslærer i 20 år.

Grisell leverer sine fortællinger med satire, humor og kærlighed til det sted, hun kommer fra og her i Danmark, hvor hun lever. 

Sammen med Else Mathiassen har hun udviklet fortællinger, der sammenfletter lighederne fra gudehistorierne fra den nordiske mytologi og afrikansk cubanske Santaria. 

Grisell fortæller og underviser på dansk.

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortællefestival 2019

Fortælle Akademiet på
Fortællefestivalen på Nr. Vosborg:

 

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder

Udbydes af