Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Georgiana Keable

Underviser på modul 3 (21-22)

Georgiana Keable har vært en pioner for fortællerrenessansen i England og i Norge. Hun er grundlægger af Fortællerhuset, Fortællerfestivalen og FortællerRadio. Hun elsker miljøfortællinger - myter, botanik, eventyr eller historiske dramaer.

Med Per Jostein Aarsand har hun udviklet stedspecifikke fortællinger på Pilgrimsruten i Oslo. I rollen som botanikeren Marianne North fortæller Georgiana for ca. 1000 børn årligt ved Oseberghaugen, om liv og død, om rigdommen og glæden af at gå på bare tæer.  

I 10 år har hun arbejdet med klimafortælling for 8. klasser, og spillet moren til Thor Heyerdahl i hans barndomshjem i Larvik.. Hun har fortalt på internationale festivaler, men har altid forsøgt at rejse overland mest mulig. 

Hendes bog The Natural Storyteller har vundet to internationale  priser og kommet ud som lydbog. En ny bog udkommer efteråret 2020. Georgiana fik Oslo bys Kunstnerpris for fremragende indsats i Oslos kunstliv.

 

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortællefestival 2019

Fortælle Akademiet på
Fortællefestivalen på Nr. Vosborg:

 

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder

Udbydes af