Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Carolina Pizarro

Carolina PizarroCarolina underviser på modul 4.

Carolina Pizarro, Chile/Danmark. Fra 2010 til 2015 var både Carolina og Luis lærere på Chiles nye Fortælleskole i Santiago "Escuela de cuenta cuentos Fundación Mustakis" hvor de underviste i fortælleteknikker. De producerede den første internationale fortællefestival i Chile "International Storytelling Festival ECC". Begge er nu del af Odin Teatrets faste ensemble i Holstebro.

Carolina Pizarro, født i Chile i 1981, har været tilknyttet Odin Teatret i Holstebro som skuespiller fra september 2015. Carolina er skuespiller, teaterinstruktør og arrangør, og hun har arbejdet som underviser i mundtlig fortælling fra 2010. Carolina har en Bachelor i Kunst med speciale i skuespil fra The University of Chile. Hun fortsatte sin læreproces indenfor forskellige områder af scenekunst og har studeret flere fysiske og vokale teknikker. Caroline har stor erfaring med teaterprojekter som social involvering, især med flygtningebørn, både i Chile og i Holstebro.


Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortællefestival 2019

Fortælle Akademiet på
Fortællefestivalen på Nr. Vosborg:

 

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder

Støttet af