Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Modul 8:

TILMELDING

Levende formidling, fra faglig viden og erfaring til mundtlig fortælling

Mundtlig fortælling i særlige kontekster. Fire fortællere vil præsentere og involvere deltagerne i det område, som de hver især er specialister i:

Lena Bjørn: Arbejdspladsen – brug af fortælling til at skabe dialog og refleksion over fælles opgaver. Om at få andre til at fortælle deres historie. ”Når vi fortæller for hinanden, så styrker det vores relation”.

Else Mathiassen: Undervisning – fra stof til fortælling, med udgangspunkt i den Grundtvigske tradition og De frie Skoler. ”De fleste af os husker bedre gennem fortællingens billeder end via information.”

Kari Brinch: Hvordan mundtlig fortælling kan gøre formidling af faglig viden, f.eks. naturvidenskab mere levende? ”Storytelling er en ældgammel kunstform, men måske er det fremtidens måde at lære på.”

Ingrid Hvass: Et steds fortælling – om at fortælle i naturen og i landskabet. ”At lytte til et steds fortælling og samtidig sanse stedet og naturen, det er levendegørelse af natur, kultur og fællesskab”.

 

Ugeprogram:

Programmet er under udarbejdelse...

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

Maj 2019

blev en fantastisk og overraskende rejse ind i fortællingernes verden.
Godt 60 deltagere og medvirkende skabte og oplevede sammen halvandet døgn med intense fortællinger og samtaler, sang, dans, fest og skønne måltider.

 

> Se billeder
> Se program

Støttet af